Skånevik Fjordhotell: – Hotell ved fjorden

Skånevik Fjordhotell

ligger idyllisk til ved badeøyen Peparen sentralt ved Skånevik sentrum.

 

Skånevik Fjordhotel
Postboks 11
5594 Skånevik

post@fjordhotellet.no
53 77 07 00

Havet aldeles reint, blågrønt og innbydande utanfor restaurantvindauga. Rett bak oss – skogkledte åsar som strekjer seg mot himmelen. Det glir over i majestetiske snaufjell – høgt, høgt der oppe over tregrensa. Kontrastar og naturgitt villmarksvariasjon – frå fjord til fjell.

Om du ønskjer avslapping, er vårt hotell ein god stad å komme til. Du kan bruke tid i fjordspaet vårt, nyte matopplevingar i restauranten, og slappe av i baren eller peisestova.

Om sommaren er vår store, nydelege hotellhag fylt med leik og moro – eller kanskje strandkos på den idylliske badeøya Peparen kan freiste?

Skånevik Fjordhotel består av eit samanhengande hovudbygg i to etasjer, og hotellet har 51 rom med til saman 115 sengeplassar.

I fyrste etasje finn du resepsjonen, restauranten, baren og kjøkkenet. Her ligg dessutan konferansesalane våre; Skåno, Peparen og Møterom Vest, Peisestua – samt diverse andre fasilitetar for kos og hygge – som til dømes dansegolv og scene til bruk i forbindelse med konsertar eller øvrige arrangementer.

Kaféen vår, Strandkaféen, ligg også på gateplan – og her serverer me mellom anna vår berømte pizza som me lagar på ekte italiensk vis i steinovn. Spesielt populær er uteserveringa på sommaren: Utanfor kaféen har me nemleg ein stor terrasse med bord og sitjeplassar, der gjestene nyt mat og drikke med nydeleg utsikt over fjorden.

Ønskjer du å nytte wifi, kan du fritt bruke det i heile hotellet, både på romma, og i fellesareala.

I underetasjen ligg vårt fjordspa med fleire massasje- og velværerom. Me har dyktige terapeuter som tilbyr ulike behandlingsteknikkar.

LOKALE MATOPPLEVINGAR:

Her på fjordhotellet synes me at matgleder er så uendeleg mykje meir enn det å verte mett, så difor set kjøkkenet vårt i aller høgaste grad både matopplevingar og råvarekvalitet i sentrum.
Me er levande opptekne av å nytte lokale leverandører av råvarer, og nyttar det der med kan. Me er viden kjent for vår kreative meny, og dei smakene me kan by på her i Skånevik. Eit av våre hovudmål er å yte vårt aller beste – slik at alle våre gjester får ei unik matoppleving. Maten me serverer skal ha kvalitetsråvarer, tilberedt med lidenskap, og gje deg som gjest augneblink av gode smakar.

ROM FOR KREATIVITET:

La storslått natur – med fjord, fjell, fonn og fossefall utgjere den kreative atmosfæren for det faglege arrangementet ditt!

Fjordhotellet inviterer til lærerike, spennande, aktivitetsfylte og sosiale konferanseopplegg og teambuildingsarrangement for bedrifter og grupper. Konferansefasilitetane våre er ypperlege: Tre salar av varierande størrelse finn du her, med alt naudsynt teknisk utstyr – som til dømes videoprojektor, flip- overe, lerret, talerstol, overhead, TV, video og så vidare. Konferansesalene ligg sentralt i hotellets første etasje.

Skåno er på 80 kvadratmeter og har plass til 80 og 60 personar i henholdsvis kino- og skolesitting.

Peparen er på 40 kvadratmeter og har plass til 50 og 30 personer i henholdsvis kino- og skulesitting.

Møterom Vest på 36 kvadrat er eit noko mindre møterom med ovalt bord og plass til 26 personar.

Skåno og Peparen kan slås samen, og får då ein totalkapasitet på 130 personar.

5 months ago

5 months ago
PIPPIFESTIVALEN 2019: Audition til årets teater: «Ronja Røverdatter»

Årets teater under Pippifestivalen blir "Ronja Røverdatter" av Astrid Lindgren. Teateret blir spela i hotellhagen 11. - 14. juli 2019.  Det blir workshop-auditi...

5 months ago

Har du eit bilete vi kan bruke i våre kanalar for å marknadsføre bygda vår? Vi har stadig fleire som er interessert i å følge oss på Instagram/Facebook/webside - og vi vil vise fram alt det ... See more

6 months ago
Bilder fra Skånevik Fjordhotel sitt innlegg

Tusen takk til alle som kom på årets solfest! Det vart fullt hus og spansk stemning heile kvelden til ende🌞 Duo Intermezzo Ópera Pop tok med seg følelsen av sol og palmesus frå Spania og ... See more

6 months ago
Bilder fra Skånevik Fjordhotel sitt innlegg

Vi håpar alle familiar kjem for å feire at sola kjem tilbake til Skånevik! Kl. 17.00 i dag🌞 Det blir solboller og saft - og Duo Intermezzo Ópera Pop syng og dansar etter spanske rytmar! Kom, ... See more

6 months ago

I dag kl. 17.00 blir det SOLFEST for familiar i Strandkaféen her hos oss☀️ Solboller og saft til ungane! Duo Intermezzo Ópera Pop syng og dansar!
Pris: 50 kr pr. barn, 50 kr pr. vaksen ... See more

6 months ago

I dag har vi taco, pizza og litt anna på vår middagsbuffe! Fram til 18.00😊

Pris: 175 kr for vaksne, og 10 kr. pr. år for barn🌞

Velkommen!

6 months ago

Godt nyttår, alle venner! I går hadde vi ein fantastisk fest - og i løpet av kvelden kom den eine etter den andre for å bestille rom til nyttårsaften neste år. Det tek vi som eit stort ... See more

8 months ago
Bilder fra Skånevik Fjordhotel sitt innlegg

I dag og i morgon, 22. - 23. nov., arrangerer vi seminar med dr. med. Bjarte Stubhaug. Tema: Stress og usikkerhet. I dag: Kl. 14-18, i morgon: Kl. 09-12.30. Sjå hending for meir informasjon. ... See more

8 months ago
Bilder fra Skånevik Fjordhotel sitt innlegg

Sanden ligg stille.
Ventar på nakne føter.
Tåka ligg tjukk rundt øya.
Ser ikkje ferja.
Ferja som kjem og går.
Inn og ut av tåka.
Kaldt treverk under beina.
Knirkar når vi går..

..til ... See more

« 1 of 9 »