Skånevik Naturoppleving: – Flott villmarksleir med utrolig utsikt!

Skånevik Naturoppleving er ein aktivitets- og opplevingsleverandør som har spesialisert seg på varierte og tilrettelagde villmarksopplevingar for alle som ønskjer eit annleis og spennande eventyr her i Skånevik.

Hjarteleg velkommen til oss, vi lager gjerne eit opplegg som er tilpassa di gruppe!

Lars Rune Langhelle
5593 Skånevik
Tlf.  41 25 28 47

E-post:
skaanevik@naturoppleving.no

Skånevik Naturoppleving tilbyr fartsfylte og spennande utandørsaktivitetar med villmarksleiren som base:
Skyting på blink med pil og boge - hesteskokasting - øksekasting på blink - ulike samarbeidsøvingar.

 

Villmarksleiren er ein sentral del av Skånevik Naturoppleving. Denne ligg yttarst på eit flatt berg oppe på Åsheim med strålande utsikt over Skånevik, Skåneviksfjorden og land og øyer mot vest og nord.

Leiren består av ulike platå og har mellom anna fleire bålplassar, skifer og benkeplassar og toalett. Gapahuk med grue og plass opp til 40 gjester. Huldrehuset med vedovn som har plass til 70-80 gjester

Det er veg heilt opp til parkeringsplassen som ligg like ved leiren. Dette gjer at gjester som til dømes bur på Skånevik Fjordhotel kan velja om dei vil bli transportert opp, eller gå ein fin tur frå Skånevik sentrum.
I villmarksleiren kan ein få spennande og lærerike opplevingar, gjerne kombinert med arrangement hos Skånevik Fjordhotel og Skånevik Fjordresidens, som er nokre av våre samarbeidspartnarar.

Nærleiken til til den mektige naturen som omkransar Skånevik gir ein mykje: Avslappande velvære for sjel og sinn når ein sit saman med medmenneske, stjernehimmelen og kanskje ein nysgjerrig hjorteflokk som næraste naboar.  Eller skumringa rundt den levande flammen medan sola går ned og fargar alt rødt.